MADRID

INTERIOR – MURSTENSVÆG

Jeg er efterhånden kommet langt med indretningen af mit lille nye hjem. Møblerne er næsten på plads, så det er alle de hyggelige ting som mangler. Billeder, stearinlys og andet brugskunst – med andre ord, det som mænd ville kalde for “bimseting”. Jeg har længe været en sucker for tapet, så den indretnings mulighed har også strejfet mine tanker et par gange. På Tapethuset findes der et hav af forskellige typer tapet, fototapet og wallstickers. Det er virkelig fristende!

Siden jeg første gang stødte på tendensen ?murstensvæg?, har jeg ikke kunne slippe ideen. Det kan være lidt vanskeligt at få gennemført, hvis man ikke ejer sin egen lejlighed. Et godt alternativ til den ægte murstensvæg kan være tapet. På tapethuset kan der købes tapet med mursten på, hvilket kan se ret ægte ud, hvis lejligheden indrettes rigtigt. Jeg ved ikke med jer, men jeg er fan!

Hvis man ikke er til det grove look, så forhandler Tapethuset også det lidt mere feminine look. Her kan bl.a. købes tapet i guld, tapet med blomster osv. Forresten kører der lige nu en konkurrence på deres Facebook side, hvor de trækker lod om et gavekort på 1000 kr til webshoppen. I kan deltage her. Har I tapet i jeres hjem?

Translation: Sponsored post. 

4 kommentarer

 • Mille

  Nej, det har jeg ikke. Men jeg har tit tænkt på, at få det. Synes det er så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde tapet i min gamle lejlighed, og var egentlig rigtig glad for det, men jeg tror ikke, at jeg vil have det mere. Skulle jeg have noget anderledes, skulle det være en hvid murstensvæg med små huller (en form for hylder), hvor jeg kunne sætte et par stearinlys 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enya-Sophie Ehrenreich

  Årh, jeg ELSKER tapet! Jeg drømmer om en væg tapetseret med et flot mønster i sort/hvid, men da jeg har skråvægge og mangle på vægplads, bliver det desværre aldrig en realitet.

  http://www.enya.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADRID