MY SHOES COLLECTION

SHHHH! OG TAL ORDENTLIGT!

Normalt skimter jeg blot de forskellige opdateringer igennem på Facebook, men i går måtte jeg lige læse jeg Medinas opdatering igennem en ekstra gang.

Medina er en offentlig person, hvilket betyder at næsten alle har en mening om hende. Både godt og skidt. I går blev glasset dog fyldt for hende. Hun er godt og grundig træt af at blive svinet til. Og er der noget, at sige til det? Hun beder simpelthen sine såkaldte fans om, at tænke sig ekstra godt om inden de poster noget negativt. Som hun selv skriver, så er kritik også positivt, så længe det er konstruktivt. At der så er mange, som så vælger at kritisere og svine hende igen (læs statussen igennem selv), viser bare hvor lidt respekt mange mennesker har for hinanden. Efter min mening burde man bare holde sin kæft og lade være med, at følge kendte via Facebook, hvis man kun har lort at sige til dem.

Jeg blev spurgt, om jeg ville hjælpe Call me med, at sprede de gode vibrationer og den positive energi. Og ved I hvad? Selvfølgelig vil jeg det. Efter Medinas statusopdatering, så er jeg bare endnu mere motiveret. Der kommer virkelig ikke noget godt ud af, at kritiserer og tale grimt til folk. På den ene eller anden måde. I stedet for at hidse sig op over småting, så tæl til ti, luk luften ud af ballonen og giv slip. Er I friske på at bryde den onde cirkel, ikke kun på de offentlige medier, men også i butikken, i trafikken og på studiet? Smil, lyt til noget godt musik, spred det positive budskab og hav en dejlig søndag!

6 kommentarer

  • Det var da et vildt rart og opmuntrende indlæg her en søndag aften!
    Jeg kan godt forstå Medinas frustration, og det er virkelig fedt og modigt at hun siger fra. You go girl!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tænker bare lidt at det er en af de ting man må tage med, når man bliver en offentlig, kendt person.
    Ja, det er da latterligt at alle de små møgunger kun skriver kommentarer for at svine til og selv blive bemærket – men sådan er verden nu engang. Desværre! og sådan er det for alle kendte.
    Så ærlig talt synes jeg at Medina whiner lidt. Hun er kendt, og med det søde kommer det sure.

    God søndag 🙂

    http://www.fatale.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er alt for meget kritisme og for lidt opmuntring <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Så godt sagt og skrevet. Lige mine ord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk indlæg !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig! Jeg er så træt af at nogle folk ikke bare kan lukke, hvis de kun har grimme ting at sige. Hvor svært kan det lige være ?! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SHOES COLLECTION