14. DECEMBER: VIND MAKEUP FRA IDUN MINERALS

FØDSELSDAGSBORD MED ET SMUKT STEL

eva solo Eva trio Eva Trio Legio Nova serien Amy Dyrholm julekalender blogger 2015 blog smukt stel Frederik Bagger krystalglas guldbestik borddækning julSom I nok har bemærket, havde jeg fødselsdag i fredags. I den forbindelse inviterede jeg familien på besøg til frokost, og om lørdagen kom pigerne til æbleskiver, hygge og bytur. Alt i alt en rigtig god weekend! Borddækningen var nøje planlagt, da jeg det sidste stykke tid har samlet lidt sammen til bordpynt osv. Tallerknerne og vinglassene er fra Eva Trio by Eva Solo. Bestikket er fra Søstrene Grene, og krystalglassene fra Frederik Bagger, er en fødselsdagsgave fra min mor. Fandt nogle sjove guld-sugerør, som passede ret fint med resten af temaet på bordet.

eva solo Eva trio Eva Trio Legio Nova serien Amy Dyrholm julekalender blogger 2015 blog smukt stel Frederik Bagger krystalglas guldbestik borddækning jul IMG_4808 eva solo Eva trio Eva Trio Legio Nova serien Amy Dyrholm julekalender blogger 2015 blog smukt stel Frederik Bagger krystalglas guldbestik borddækning jul  Legio Nova er ny fortolkning af klassikeren Eva Trio Legio, som op gennem 00’erne var et af de største hvide stel i Danmark. De fine riflede kanter danner rammen om maden, og fremhæver derfor anretningen. Jeg er blevet ret vild med det, da det minimaliske og riflede udseende passer til alt. Derfor er kagetallerknerne (dem i 19 cm) også kommet på ønskelisten for juleaften. I alder af 24 år er det vel meget passende, at begynde at samle på et lidt pænere stel end det fra IKEA, haha. Det er i hvert fald rart at kunne dække et pænere bord, når der kommer gæster 😉 Da min mor og mormor kom i fredags brugte jeg disse fine bokse til sild og karry. Det fungerede rigtigt godt, og de passer jo fint med resten af bordet. Jeg glæder mig til, at samle på flere dele fra serien. Denne kande må også gerne havne under juletræet.
Hvad siger I til borddækningen? 🙂

IMG_4849 IMG_4854Bordet er dækket i samarbejde med Eva Trio by Eva Solo

1 kommentar

  • Heidi

    Hej Amy , tillykke tillykke med fødselsdagen. Håber du havde en god dag og fået fine gaver. Har deltaget i nogle af dine konkurrencer , men hvordan kan det være at kun nogle af dem påkræver at man følger dig på Instagram . Jeg har ikke Instagram , men de andre hvor det ikke er påkrævet at følge insta er det en fejl eller er jeg med i dem

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14. DECEMBER: VIND MAKEUP FRA IDUN MINERALS